ATAC ARMAT în SUA: Un copil de patru ani a fost împuşcat mortal în cap, în faţa părinţilor săi

Un copil de patru ani a fost împuşcat mortal în cap în faţa părinţilor săi, în statul american New Mexico, în urma unui atac armat pe autostradă, informează NBC News online.

Urmărește
4073 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT în SUA: Un copil de patru ani a fost împuşcat mortal în cap, în faţa părinţilor săi

ATAC ARMAT în SUA: Un copil de patru ani a fost împuşcat mortal în cap, în faţa părinţilor săi

Incidentul a avut loc marţi, în oraşul Albuquerque, din statul New Mexico, situat în sudul Statelor Unite.

"Acest eveniment nu trebuia să aibă loc. Este o lipsă totală de respect pentru viaţa unui om", a declarat Gorden Eden, şeful poliţiei din Albuquerque, după atacul armat de pe autostrada Interstate 40.

Purtătorul de cuvânt al departamentul de poliţie din Albuquerque, Simon Drobik, a declarat că un poliţist a descoperit incidentul după ce a identificat o maşină care staţiona pe autostrada Interstate 40. Părinţii fetei erau în maşină, dar nimeni altcineva nu fusese rănit, potrivit lui Drobik.

"Tatăl a explicat că a avusese loc o altercaţie în trafic. O maşină a oprit lângă ei şi s-au tras focuri de armă în maşina lor", a precizat Drobik.

Gorden Eden a declarat că în cazul altercaţiei din trafic de marţi au fost implicate maşini care şi-au tăiat calea reciproc pe autostradă şi că martorii au oferit informaţii diferite în ceea ce priveşte cealaltă maşină implicată.

"Nu avem nicio informaţie despre suspect în acest moment", a precizat şeful poliţiei din Albuquerque, adăugând "că avem nevoie disperată de informaţii care să ne ajute să soluţionăm conflictul de informaţii cu care ne confruntăm acum".

"Pentru mine, aceasta este una dintre acele crime inexplicabile. Nu există nicio explicaţie pentru ea", a zis Eden. "Este 100% prevenibilă. Nu trebuia să se întâmple", a adăugat acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici