Atac armat într-o frizerie din Washington DC. Şase persoane, între care şi un copil de cinci ani, au fost împuşcate

  • Poliţia din Washington D.C se află în căutarea a trei bărbaţi ce sunt acuzaţi că au intrat într-o frizerie şi au deschis focul, relatează ABC News.
  • Şase oameni au fost împuşcaţi.
  • Printre aceştia, se numără şi un copil de cinci ani.
1918 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-o frizerie din Washington DC. Şase persoane, între care şi un copil de cinci ani, au fost împuşcate

Sursa foto: Profimedia

Din cei zece oameni ce se aflau în frizerie şase au fost împuşcaţi. Dintre aceştia, patru bărbaţi, o femeie şi un copil de cinci ani.

„Rănile nu le pun viaţa în pericol", a spus Peter Newsham şeful Poliţiei Metropolitane din districtul Columbia.

„Băiatul ce a fost împuşcat în mână a avut rănile cele mai grave şi a necesitat o intervenţie chirurgicala", a mai adăugat acesta.

Numele suspecţilor sau motivul din spatele atacului nu este încă cunoscut. Poliţia caută doi bărbaţi ce purtau haine închise la culoare şi un al treilea ce purta blugi albaştri şi încălţăminte roşie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici