Atac armat într-un centru de copii din Thailanda. Sunt 34 de morţi

34 de persoane au fost ucise într-un schimb de focuri la un centru de îngrijire a copiilor din nord-estul Thailandei, au anunţat autorităţile.

448 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-un centru de copii din Thailanda. Sunt 34 de morţi

Atac armat într-un centru de copii din Thailanda, cel puţin 30 de morţi

Împuşcăturile au avut loc la Centrul de dezvoltare a copiilor din districtul Uthaisawan Na Klang, în provincia Nong Bua Lamphu, potrivit unui comunicat al biroului premierului.

Atacatorul ar fi fost un fost ofiţer de poliţie iarr media locală anunţă că s-a sinucis.

Printre victime se numără 22 de copii.

Anterior, poliţia a declarat că atacatorul este căutat, iar un purtător de cuvânt al guvernului a declarat că prim-ministrul a alertat toate agenţiile pentru a-l prinde pe vinovat.

Atacurile de acest tip sunt rare în Thailanda, chiar dacă rata de posesie a armelor de foc este ridicată în comparaţie cu alte ţări din regiune, iar armele ilegale sunt frecvente.

În 2020, un soldat supărat din cauza unei afaceri imobiliare care a eşuat a ucis cel puţin 29 de persoane şi a rănit 57, în atacuri care au avut loc în patru locaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici