ATAC ARMAT la Ambasada SUA din Turcia: Mai multe focuri de armă au fost trase dintr-un vehicul/ Poliţia caută atacatorii

Mai multe focuri de armă au fost trase luni dimineaţă dintr-un vehicul în direcţia Ambasadei SUA de la Ankara, lovind un geam, însă nu s-au înregistrat victime, informează agenţia Reuters, citând postul CNN Turk.

1512 afișări
Imaginea articolului ATAC ARMAT la Ambasada SUA din Turcia: Mai multe focuri de armă au fost trase dintr-un vehicul/ Poliţia caută atacatorii

ATAC ARMAT la Ambasada SUA din Turcia: Mai multe focuri de armă au fost trase dintr-un vehicul/ Poliţia caută atacatorii

Incidentul s-a produs luni dimineaţa în jurul orei 5, a anunţat CNN Turk, precizând că poliţia caută atacatorii care după incident au fugit într-un vehicul alb.

Atacul coincide cu amplificarea tensiunilor între Ankara şi Washington în legătură cu cazul unui pastor american închis în Turcia.

Agenţia turcă de ştiri IHA, care citează surse din cadrul autorităţilor, relatează că mai multe gloanţe au lovit un post de pază. Mai multe persoane aflate în zonă au declarat că s-au auzit 4 sau 5 focuri de armă în preajma Porţii Nr.6 a ambasadei.

Un purtător de cuvânt al Ambasadei SUA la Ankara a confirmat producerea unui "incident de securtitate", adăugând că nu există informaţii că ar fi fost cineva şi mulţumind Poliţiei Naţionale din Turcia pentru reacţia promptă, informează site-ul postului CBS News.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici