VIDEO Atac armat cu cel puţin opt victime, la un sediu FedEx din SUA

  • Mai multe persoane au fost împuşcate într-un sediu FedEx din oraşul Indianapolis
  • Cel puţin opt oameni au murit în urma atacului armat din SUA
  • Atacatorul s-a sinucis după ce a deschis focul asupra angajaţilor FedEx
763 afișări
Imaginea articolului VIDEO Atac armat cu cel puţin opt victime, la un sediu FedEx din SUA

Atac armat la un sediu FedEx din SUA

Mai mulţi oameni au fost împuşcaţi în timpul unui atac armat la un sediu al companiei de curierat FedEx din Indianapolis, scrie CNN.

Atacatorul s-a sinucis ulterior, iar în prezent „nu există o ameninţare la adresa comunităţii“, a anunţat Genae Cook, purtător de cuvânt al Departamentului de Poliţie din Indianapolis.

Autorităţile vorbesc despre un număr mare de victime, opt oameni fiind declaraţi decedaţi potrivit primelor informaţii.

FedEx a transmis un comunicat prin care anunţă că a aflat de „atacul tragic“ de la unul dintre birourile sale, în noaptea de joi spre vineri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
fedex,
sua

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici