Atac cu armă albă la Paris. Trei persoane au fost rănite

Trei persoane au fost victimele unui atac cu armă albă într-una din gările majore ale Parisului, Gare de Lyon.

395 afișări
Imaginea articolului Atac cu armă albă la Paris. Trei persoane au fost rănite

Atac cu armă albă la Paris. Treiu persoane au fost rănite

Poliţia din Paris spune că trei persoane au fost rănite într-un atac cu armă albă în Gare de Lyon, notează Associated Press.

Atacatorul a fost reţinut.

Incidentul a avut loc sâmbătă şi pune din nou la încercare nervii oraşului gazdă al Jocurilor Olimpice înainte de deschiderea Jocurilor de vară peste şase luni.

Una dintre persoanele rănite e în stare gravă, celelalte două fiind rănite mai uşor.

Securitatea în Paris este sporită în timp ce se pregăteşte să primească 10.500 de olimpici şi milioane de vizitatori pentru primele Jocuri Olimpice din ultimul secol în capitala franceză.

Jocurile se vor deschide cu o ceremonie masivă în aer liber de-a lungul râului Sena pe 26 iulie, o provocare majoră pentru securitatea oraşului care a fost afectat în mod repetat de atacuri teroriste, mai ales în 2015. Cel mai recent, un bărbat a vizat trecătorii din apropierea Turnului Eiffel în decembrie, ucigând un turist german cu un cuţit şi rănind alte două persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici