Atac cu cocktail Molotov asupra ambasadei Cuba din Franţa

  • Atacul terorist îndreptat marţi dimineaţă către sediul diplomatic al Cubei a fost efectuat cu sticle incendiare.
  • Atacul cu cocktail-uri Molotov de la Paris a fost condamnat de Ministerul francez de Externe, care a anunţat şi o anchetă.
434 afișări
Imaginea articolului Atac cu cocktail Molotov asupra ambasadei Cuba din Franţa

Atac cu cocktail Molotov asupra ambasadei Cuba din Franţa

În cadrul conferinţei de presă a Ministerului de Externe francez, a fost dezvăluit că guvernul ţării europene condamnă atacul asupra Ambasadei Cubei la Paris, săvârşit în noaptea de luni spre marţi, 27 iulie.

De asemenea, a fost anunţat că a fost deschisă o anchetă judiciară pentru a stabili cine sunt cei responsabili pentru acest act care a cauzat pagube materiale şi, deşi nu a lăsat victime, a pus în pericol viaţa mai multor persoane, inclusiv femei şi copii.

Ministerul francez de Externe a mai spus că au fost luate măsuri pentru a consolida detaliile de securitate din jurul Ambasadei Cubei, care a fost scena protestelor persoanelor care se opun guvernului cubanez, ca parte a agendei din ultimele zile împotriva Havanei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici