Atac cu maşină capcană în Columbia: Cel puţin opt persoane au murit şi 10 au fost rănite

O maşină capcană a fost detonată joi în apropierea unei academii de poliţie din capitala Columbiei, Bogota, în care au murit cel puţin opt persoane şi 10 au fost rănite, potrivit autorităţilor columbiene, relatează The Guardian.

155 afișări
Imaginea articolului Atac cu maşină capcană în Columbia: Cel puţin opt persoane au murit şi 10 au fost rănite

Atac cu maşină capcană în Columbia: Cel puţin opt persoane au murit şi 10 au fost rănite

Scena din afara academiei de poliţie Santander a fost una haotică, mai multe ambulanţe şi elicoptere au ajuns în zonă.

Martorii au declarat că au auzit o explozie puternică care a distrus ferestrele clădirilor din apropiere.

Imaginile prezentate pe reţelele de socailizare online au arătat un vehicul carbonizat înconjurat de moloz care se afla în campusul universităţii.

Preşedintele Ivan Duque, care se afla într-o vizită ţn vestul ţării, s-a întors în capitală pentru a superviza investigaţia poliţiei în ceea ce a numit un atac ”mizerabil”.

Autorităţile încă nu au anunţat cine a fost în spatele atacului, dar atenţia s-a concentrat asupra Armatei Naţionale de Eliberare, ELN, care a intensificat atacurile asupra ţintelor de poliţie din Columbia, pe fondul unei dispute cu conservatorul Duque asupra modului de reluare a negocierilor de pace.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici