Atac cu rachete în nordul Ucrainei. Un oficial ucrainean spune că au fost lansate din Belarus

Un atac cu rachete ruseşti, efectuat marţi, a vizat o regiune din nordul Ucrainei, potrivit BBC.

24207 afișări
Imaginea articolului Atac cu rachete în nordul Ucrainei. Un oficial ucrainean spune că au fost lansate din Belarus

Rusia a lansat un atac cu rachete asupra districtului Zhytomyr din nordul Ucrainei, anunţă şeful administraţiei militare regionale.

„Avertisment. Două explozii au fost confirmate pe teritoriul districtului Zhytomyr ca urmare a atacului cu rachete", a scris Vitaliy Bunyechko pe Telegram.

El a mai spus că rachetele au fost lansate din Belarus şi că nu s-au înregistrat victime în urma incidentului.

Membrii grupului de investigaţie Belaruski Hayun, care urmăreşte mişcările trupelor ruseşti în Belarus, a remarcat că lansarea ar putea face parte dintr-un exerciţiu pe care militarii din Belarus şi Rusia îl desfăşoară în zonă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici