Atac în Denver. O persoană a murit şi alte patru au fost împuşcate în centrul oraşului

O persoană a murit şi alte patru au fost rănite în urma unor împuşcături care au avut loc pe o stradă din centrul oraşului american Denver, anchetatorii aflându-se pe urmele suspectului, a anunţat un purtător de cuvânt al poliţiei, relatează Reuters.

498 afișări
Imaginea articolului Atac în Denver. O persoană a murit şi alte patru au fost împuşcate în centrul oraşului

Atac în Denver. O persoană a murit şi alte patru au fost împuşcate în centrul oraşului

Supravieţuitorii au fost iniţial declaraţi în stare critică, dar poliţia a transmis mai târziu într-un mesaj pe Twitter că leziunile au fost "considerate a nu le pune viaţa în pericol".

 

 

Nu există alte detalii oficiale despre circumstanţele producerii atacului, care a izbucnit în jurul orei locale 16:00 într-o zonă din apropierea centrului oraşului Denver, cunoscută sub numele de LoDo, un cartier de hoteluri, restaurante şi ansambluri rezidenţiale înalte.

Zona se află aproape de stadionul echipei de baseball Colorado Rockies.

Cotidianul Denver Post a citat un martor care a declarat că a văzut o singură persoană care a deschis focul cu un pistol asupra unui grup de oameni, apoi s-a urcat la volanul maşinii pe care o conducea şi a fugit de la locul faptei.

Martorul a adăugat că a auzit aproximativ şase focuri de armă şi că o persoană din mulţime a tras în maşina atacatorului în timp ce acesta pleca. Martorul a mai spus că oamenii vizaţi de atac păreau a fi trecători sau persoane fără adăpost.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici