Atac la ambasada Israelului din Ankara. Suspectul a fost împuşcat

Un bărbat, care avea asupra sa o armă albă, a fost împuşcat de către ofiţerii de securitate în apropierea ambasadei Israelului din capitala Turciei, Ankara, după ce acesta ar fi încercat să pătrundă în incinta ambasadei, potrivit oficialilor israelieni, notează site-ul postului BBC.

638 afișări
Imaginea articolului Atac la ambasada Israelului din Ankara. Suspectul a fost împuşcat

Un bărbat înarmat cu un cuţit, împuşcat în apropierea ambasadei Israelului la Ankara (Imagine AFP)

Nu există informaţii că ar exista persoane care să fi fost rănite în interiorul ambasadei.

La faţa locului se află experţi în dezamorsarea bombelor care verifică un pachet suspect.

Potrivit ziarului online The Times of Israel, atacatorul ar fi încercat să înjunghie un agent de pază al ambasadei, care a tras un foc de alarmă înainte de a-l împuşca pe bărbat în picior.

O serie de ambasade au fost închise săptămâna trecută în Ankara, în urma ameninţărilor unor posibile atacuri teroriste.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici