Atac "terorist" la o biserică din Indonezia. Preotul a fost rănit. Echipă de pirotehnişti, la faţa locului - VIDEO

Poliţia din Indonezia anchetează un presupus atac terorist comis duminică de un individ înarmat cu un cuţit asupra unui preot, iar o echipă de dezamorsare a bombelor a fost trimisă la faţa locului pentru a verifica dacă în ghiozdanul suspectului se aflau materiale explozive,relatează Reuters online.

1015 afișări
Imaginea articolului Atac "terorist" la o biserică din Indonezia. Preotul a fost rănit. Echipă de pirotehnişti, la faţa locului - VIDEO

Atac "terorist" la o biserică din Indonezia. Preotul a fost rănit. O echipă de pirotehnisti, la faţa locului

Nu au existat persoane accidentate grav, iar preotul şi atacatorul său au suferit răni minore, potrivit poliţiei din oraşul Medan, situat în provincia Sumatra de Nord.

"Un act terorist a fost comis duminică dimineaţa la biserica catolică Sfântul Iosif", a spus Rina Sari Ginting, purtătorul de cuvânt a poliţiei din Medan.

"Poliţia îl interoghează pe atacator şi va căuta materiale explozive la domiciliul său", a continuat acesta.

Un martor a declarat pentru Reuters că atacatorul a stat lângă alţi credincioşi înainte de a se îndrepta spre preot.

“A avut loc o mică explozie asemănătoare aprinderii unor artificii şi a luat un cuţit şi s-a îndreptat spre preot“, a spus Timbas Ginting.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici