Atacul armat din California: Poliţiştii caută un al doilea suspect

Autorităţile din statul american California continuă căutările celui de-al doilea suspect al atacului armat produs la Festivalul Usturoiului din oraşul Gilroy, în urma căruia patru persoane au murit şi cel puţin 15 au fost rănite, conform Reuters.

199 afișări
Imaginea articolului Atacul armat din California: Poliţiştii caută un al doilea suspect

Atacul armat din California: Poliţiştii caută un al doilea suspect

Autorităţile din oraşul Gilroy consideră că autorul atacului, care a fost ucis la câteva minute după ce a deschis focul în cadrul festivalului, a avut un complice.

„Un al doilea suspect a fost implicat într-un fel, momentan nu ştim în ce fel”, a declarat Scot Smithee, şeful poliţiei din oraşul Gilroy.

„Nu avem idee care ar fi putut fi motivul atacului”, a adăugat Smithee, menţionând că poliţiştii au găsit o armă automată la faţa locului.

Patru persoane, printre care şi principalul suspect, au fost ucise în urma atacului armat produs la Festivalul Usturoiului din statul american California. Dintre cele 15 persoane rănite, una este în stare foarte gravă, au anunţat medicii de la spitalul unde au fost transportate victimele.

Conform primelor informaţii, suspectul a intrat în festival printr-o gaură din gardul exterior. O înregistrare haotică pe Twitter, postată duminică după-amiază, în jurul orei locale 18:00 (ora României, luni, 04:00) arată vizitatorii de la festival fugind panicaţi.

Festivalul Usturoiului din Gilroy se desfăşoară anual începând din 1979. Potrivit site-ului festivalului, vizitatorii nu au voie să aibă arme asupra lor, informează BBC News.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici