- Home
- Externe
- BENGHAZI, (13.09.2012, 16:44)
- Andreea Romanovschi - Mediafax ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
ATACUL consulatului SUA din Libia: Mai mulţi suspecţi au fost arestaţi
Câţiva suspecţi au fost arestaţi în cadrul anchetei privind atacul asupra consulatului Statelor Unite de la Benghazi, Libia, care s-a soldat cu moartea a patru americani, printre care ambasadorul, au afirmat joi responsabili libieni, fără a preciza numărul sau apartenenţa acestora.
202 afișări

ATACUL consulatului SUA din Libia: Mai mulţi suspecţi au fost arestaţi (Imagine: AFP / MediafaxFoto)
"Ministerele de Interne şi Justiţie au început investigaţiile şi strângerea de probe şi câteva persoane au fost arestate", a declarat pentru AFP adjunctul ministrului de Interne, Wanis al-Sharef.
Totuşi, responsabilul a refuzat să dea detalii cu privire la numărul suspecţilor arestaţi sau cu privire la eventuala lor apartenenţă, "pentru a nu împiedica bunul mers al anchetei".
Mai devreme, purtătorul de cuvânt al Înaltei comisii de securitate a Ministerului de Interne, Abdelmonem al-Horr, a anunţat crearea unei comisii independente pentru anchetarea atacului care a stârnit indignarea comunităţii internaţionale.
Potrivit acestuia, comisia prezidată de un judecător regrupează "experţi" ai Ministerelor de Justiţie şi de Interne.
Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



PROSPORT.RO



ULTIMA ORǍ
vezi mai multe
ŞTIRILE ZILEI
-
astăzi, 20:00
-
astăzi, 19:54
China va construi staţii terestre în Antarctica pentru a susţine sateliţii