ATACUL de la Barcelona: Patru bărbaţi acuzaţi că fac parte din celula teroristă care ar fi în spatele atentatelor, trimişi în judecată

Patru bărbaţi acuzaţi că ar face parte din celula teroristă care ar fi în spatele atacurilor din Spania vor apărea în faţa unei Înalte Curţi de Justiţie din Madrid, informează BBC News.

464 afișări
Imaginea articolului ATACUL de la Barcelona: Patru bărbaţi acuzaţi că fac parte din celula teroristă care ar fi în spatele atentatelor, trimişi în judecată

ATACUL de la Barcelona: Patru bărbaţi acuzaţi că fac parte din celula teroristă care ar fi în spatele atentatelor, trimişi în judecată

Aceştia vor fi interogaţi de către un judecător care va decide de ce fapte vor fi acuzaţi, în urma atacurilor cu vehicule ce au adus la moartea a 15 persoane şi au rănit alte 100.

Opt membri ai presupusei celule teroriste au decedat, doi în urma unei explozii, iar alţi şase împuşcaţi de poliţie.

Ultimul suspect a fost ucis într-o podgorie aflată la vest de oraşul Barcelona.

Suspecţii care se află încă în viaţă au fost transportaţi de la Barcelona la Madrid pentru audierile ce vor avea loc marţi.

Younes Abouyaaquoub, în vârstă de 22 de ani, este considerat a fi şoferul vehiculului care a lovit zeci de persoane, pe 17 august, pe bulevardul La Rambla din Barcelona. După atacul soldat cu 13 morţi şi zeci de răniţi, teroristul a furat un autoturism, omorându-l pe proprietar.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici