Atacuri armate soldate cu victime la o secţie de poliţie şi un bar din Istanbul - VIDEO

O secţie de poliţie şi un bar din Istanbul au fost vizate marţi de două atacuri armate, soldate cu un mort şi trei răniţi, relatează Hurriyet în ediţia electronică.

377 afișări
Imaginea articolului Atacuri armate soldate cu victime la o secţie de poliţie şi un bar din Istanbul - VIDEO

Atacuri armate soldate cu victime la o secţie de poliţie şi un bar din Istanbul (Foto: AFP)

Persoane înarmate au deschis focul asupra unei secţii de poliţie din Istanbul, iar poliţiştii au răspuns la rândul lor cu focuri de armă, însă nu au fost raportate victime.

Aproximativ 11 gloanţe au atins clădirea secţiei de poliţie Gazi, din cartierul Sultangazi, situat în partea asiatică a oraşului.

Pe de altă parte, o persoană a fost ucisă şi alte trei au fost rănite, după ce un bărbat a deschis focul într-un bar din cartierul Sisli din Istanbul, vineri dimineaţă.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul Sisli Hamidiye Etfal, dar un angajat al barului, care fusese împuşcat în piept, nu a mai putut fi salvat.

Cele două atacuri au avut loc după ce 30 de persoane au fost ucise şi aproximativ 100 rănite, luni, într-un atentat cu bombă în oraşul Suruc, care a declanşat proteste violente la Istanbul şi Ankara.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici