Atacuri informatice împotriva FBI şi a Departamentului de Justiţie. Anonymous: Lansăm cel mai mare atac de până acum!

Site-ul de Internet al Departamentului american al Justiţiei şi cel al FBI au fost victimele unor atacuri informatice, vineri, după ce agenţii federali i-au arestat pe liderii Megaupload.com şi au închis acest site de sharing.

1163 afișări
Imaginea articolului Atacuri informatice împotriva FBI şi a Departamentului de Justiţie. Anonymous: Lansăm cel mai mare atac de până acum!

Atacuri informatice împotriva FBI şi a Departamentului de Justiţie. Anonymous: Lansăm cel mai mare atac de până acum! (Imagine: Shuterstock)

Ca răspuns la acţiunea FBI, gruparea de hackeri Anonymous a anunţat că va viza, în următoarele atacuri informatice, site-ul de Internet al Departametului de Justiţie şi pe cel al FBI, relatează CNN.

"Noi, Anonymous, lansăm cel mai mare atac de până acum, împotriva paginilor de Internet ale administraţiei şi ale celor din industria muzicală", a scris grupul pe Twitter. "Credea FBI că va scăpa cu asta? Trebuiau să se aştepte la noi".

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Justiţie, a declarat că serverele de Internet "arată o creştere importantă a activităţii, rezultând o degradare a serviciilor".

"Departamentul încearcă să menţină site-ul funcţional în timp ce investighează originea activităţilor, fiind considerate activităţi maliţioase până când vom stabili cu exactitate punctul de plecare a acestora", a menţionat purtătorul de cuvânt.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici