Au explodat preţurile după redeschidrea barurilor din primul focar de COVID-19 din Europa! Cât a ajuns să coste o cafea şi un suc

Aroape de o lună, în Italia, magazinele, restaurantele, cafenelele şi barurile şi-au redeschis în sfârşit uşile, iar clienţii au avut parte de un şoc atunci când au văzut preţurile meniurilor din baruri.

2023 afișări
Imaginea articolului Au explodat preţurile după redeschidrea barurilor din primul focar de COVID-19 din Europa! Cât a ajuns să coste o cafea şi un suc

Au explodat preţurile după redeschidrea barurilor din primul focar de COVID-19 din Europa! Cât a ajuns să coste o cafea şi un suc

În cafenelele din Veneţia, un cappuccino şi o băutură răcoritoare au ajuns să coste şi 21 de euro, fapt ce a dus la nemulţumirea clienţilor care consideră că aceste preţuri sunt extrem de mari şi exagerate.
 
Conform Corriere della Sera, un bărbat a mărturisit experienţa sa neplăcută atunci când a mers la cafeneaua Illy Caffe din Giardini Reali, Veneţia. Acesta a spus că a trebuit să plătească consumaţia la masă, pentru că nu a putut comanda la bar, din cauza restricţiilor implementate de autorităţi împotriva noului coronavirus.
Bărbatul a făcut public nota de plată şi acesta a plătit pentru cappuccino şi suc 9 euro, respectiv 12 euro. „Dacă acestea sunt preţurile, acolo vor merge doar turiştii”, a spus el.
 
Conform surselor jurnaliştilor italieni preţurile au crescut foarte mult dacă sunt comandate la masă. Într-un bar, o cafea daca este vândută la bar consta 1,5 euro, dar dacă este comandată la masă preţul poate ajunge şi la 6 euro. Tot aici, o răcoritoare costă la bar 5 euro, în timp ce la masă costă 12 euro. Regulile de distanţare socială nu fac posibil accesul direct al clienţilor la bar, astfel puţine persoane ajung acolo sau sunt nevoite, de cele mai multe ori, să comande la masă, unde preţurile se triplează.
 
„Am vrut să bem în picioare, dar personalul ne-a invitat să ne aşezăm la masă, având în vedere restricţiile, însă nimeni nu ne-a spus că preţurile sunt de trei ori mai mari. Nu ne-am fi imaginat niciodată că o să plătim peste douăzeci de euro, un furt”, a spus revoltat un client, conform Corriere della Sera.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici