Au fost descoperite două valize în lacul în care criminalul din Cipru a spus că a aruncat cadavrele femeilor ucise

Echipele de căutări din Cipru au localizat două valize pe fundul unui lac, chiar în locul în care ucigaşul a dezvăluit că a aruncat cadavrele mai multor femei.

3713 afișări
Imaginea articolului Au fost descoperite două valize în lacul în care criminalul din Cipru a spus că a aruncat cadavrele femeilor ucise

Cadavrele femeilor ucise în Cipru au fost descoperite pe fundul unui lac, lângă capitala Nicosia

Suspectul le-a declarat anchetatorilor că a ascuns mai multe cadavre ale unor femei în trei valize, aflate pe fundul unui lac. Autorităţile au descoperit valizele folosind o cameră robotică. Aceasta va fi folosită şi pentru căutarea celei de-a treia valize, despre care se crede că se află tot sub apă, în apropiere.
 
Criminalul este un bărbat în vârstă de 35 de ani, căpitan în cadrul Gărzii Naţionale. Lacul în care a aruncat cadavrele se află la 32 de kilometri vest de capitala Nicosia.
Printre victimele bărbatului se numără şi două românce, mamă şi fiică. Ele au fost date dispărute încă din luna septembrie a anului 2016.
 
Potrivit unor surse citate de ABC News, criminalul riscă ani grei de închisoare pentru crimele comise. 
 
Autorul odioaselor crime ar fi oferit detalii la audieri despre crimele comise în 10 pagini scrise de mână. În urma dezvăluirilor făcute, un judecător a decis reţinerea acestuia pentru încă 8 zile.
 
Totodată, mii de oameni au protestat în faţa Palatului Prezidenţial, vineri, pentru a întreba autorităţile de ce nu au reuşit să oprească crimele încă de când primele femei au fost date dispărute.
 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici