Au început pregătirile pentru protestul din timpul vizitei lui Donald Trump la Londra

Mai multe persoane au început miercuri pregătirile pentru un protest faţă de vizita preşedintelui american, Donald Trump, la Londra, programată pentru perioada 3-5 iunie, potrivit Reuters.

474 afișări
Imaginea articolului Au început pregătirile pentru protestul din timpul vizitei lui Donald Trump la Londra

Au început pregătirile pentru protestul din timpul vizitei lui Donald Trump la Londra

Protestatarii au umflat un balon înalt de şase metri care îl înfăţişează pe Trump ca fiind un bebeluş portocaliu. Vizita lui Trump şi a soţiei sale, Melania, care va avea loc la începutul lunii iunie, are loc la invitaţia Reginei Elisabeta.

Protestatarii sunt nemulţumiţi faţă de atitudinea lui Donald Trump în cazul mai multor subiecte, cum ar fi încălzirea globală sau drepturile femeilor. Potrivit Reuters, balonul care îl înfăţişează pe Trump a mai fost folosit de către protestatari şi în timpul vizitei pe care liderul de la Casa Albă a făcut-o în 2018 la Londra. La acea dată, preşedintele american a declarat că protestatarii nu au vrut să facă altceva decât să îl facă să se simtă nedorit în Marea Britanie.

 

Donald Trump este doar al treilea preşedinte american invitat într-o vizită oficială de stat de către Regina Elisabeta, după George W. Bush în 2003 şi Barack Obama în 2011.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici