Au peste 450.000 de cazuri cu noul virus şi vor să uşureze restricţiile călătoriilor. Anunţul premierului unei ţări europene

Restricţiile impuse de Rusia cu privire la călătoriile internaţionale urmează să fie uşurate, a declarat luni premierul Mikhail Mishustin, în timp ce a anunţat relaxarea măsurilor de prevenţie pentru coronavirus.

2088 afișări
Imaginea articolului Au peste 450.000 de cazuri cu noul virus şi vor să uşureze restricţiile călătoriilor. Anunţul premierului unei ţări europene

Au peste 450.000 de cazuri cu noul virus şi vor să uşureze restricţiile călătoriilor. Anunţul premierului unei ţări europene

 

De asemenea, oraşul Moscova va ridica măsurile de acces impuse din cauza virusului începând de marţi, inclusiv anularea sistemului digital de trecere pentru rezidenţi şi regimului de auto-izolare, a raportat separat agenţia de ştiri TASS, potrivit Reuters.
 
Moscoviţii vor putea ieşi la plimbare ori de câte ori doresc de marţi, a spus TASS, iar restaurantele şi cafenelele din capitala Rusiei vor avea voie să îşi deschidă terasele începând cu 16 iunie.
 
Rusia continuă să raporteze zilnic mii de cazuri noi de COVID-19, numărul total ajungând la 476.658, al treilea cel mai mare din lume. Însă, numărul cazurilor din Moscova, epicentrul iniţial al virusului, a scăzut brusc.
 
Luni, centrul de criză anti-coronavirus a raportat 8.985 de cazuri noi de coronavirus în toată ţara, iar 3.293 de pacienţi noi (36.6%) nu au simptome de COVID-19.
Rusia şi-a închis graniţele pe 30 martie, după ce anulat toate zborurile internaţionale şi a cerut cetăţenilor să rămână acasă pentru a limita răspândirea coronavirusului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici