Austria: Bătaie între români cu ustensilele de grătar, în ziua de Paşte

Două familii de români stabilite în Austria s-au luat la bătaie în timpul unui grătar, în ziua de Paşte, pe malul Dunării, potrivit Gândul. Familiile ieşiseră la iarbă verde, însă petrecerea s-a transformat, la un moment dat într-o bătaie generală.

968 afișări
Imaginea articolului Austria: Bătaie între români cu ustensilele de grătar, în ziua de Paşte

Austria: Bătaie între români cu ustensilele de grătar, în ziua de Paşte

"A fost un grup format din 40 de persoane. Vreo 30 dintre ei au sărit unii asupra altora", a povestit un martor care conducea maşina prin apropiere. Mai mulţi martori s-au apropiat de scena luptei, aşteptând sosirea poliţiei. "A fost mai mult decât o altercaţie, a fost o luptă în toată legea în care ustensilele de grătar au fost folosite ca arme albe", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei Camellia Anssari.

Printre armele folosite ar fi fost şi un topor, care, la sosirea celor 10 maşini de poliţie şi o unei ambulanţe a fost aruncat în Dunăre. Unul dintre poliţişti a recuperat însă arma. În urma altercaţiei Vasile S. de 24 de ani şi Nicolae A. de 43 de ani au ajuns la spital. De asemenea, Maria B. de 35 de ani a suferit o tăietură la nivelul braţului.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici