Autorii atacurilor de la Bombay sunt de origine pakistaneză - oficial

Toţi autorii atacurilor comise săptămâna trecută la Bombay şi soldate cu 172 de morţi sunt de origine pakistaneză, a declarat ministrul adjunct de Interne indian, citat de BBC.

13 afișări
Imaginea articolului Autorii atacurilor de la Bombay sunt de origine pakistaneză - oficial

Autorii atacurilor de la Bombay sunt de origine pakistaneză (Imagine: Mediafax /AFP)

"Teroriştii care au fost ucişi în confruntările de la Bombay din ultimele zile erau de origine pakistaneză", a afirmat Shakeel Ahmad.

Surse oficiale au declarat că Guvernul indian intenţionează să suspende procesul de pace cu Islamabadul în urma atentatelor din Bombay, atribuite teroriştilor cu baza în Pakistan. "Unele persoane din cadrul Guvernului apreciază că India ar trebui să suspende procesul de pace şi dialogul pentru a demonstra că nu tratează cu uşurinţă carnagiul de la Bombay", potrivit agenţiei PTI, care citează surse oficiale sub acoperirea anonimatului.

Guvernul, "inclusiv premierul Manmohan Singh, este profund şocat deoarece are sentimentul că Pakistanul nu şi-a respectat promisiunile făcute la cel mai înalt nivel, de a pune capăt terorismului îndreptat împotriva Indiei", a adăugat PTI.

Aceleaşi surse au declarat pentru agenţia oficială indiană că în următoarele zile vor avea loc întâlniri la nivel înalt pentru a se lua o decizie.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici