Autorităţile bulgare au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova

Autorităţile au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei bulgare Victoria Marinova, la câteva ore de la eliberarea românului acuzat de asasinarea acesteia, relatează publicaţia Nova.bg, menţionând că informaţia nu a fost momentan confirmată de către poliţişti.

4019 afișări
Imaginea articolului Autorităţile bulgare au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova

Autorităţile bulgare au reţinut un nou suspect în cazul uciderii jurnalistei Victoria Marinova-presă

Conform surselor din cadrul investigaţiei, suspectul a fost reţinut în urma identificării probelor ADN de la locul faptei.

Acesta a fost arestat în Germania, unde se presupune că a fugit după comiterea crimei. Autorităţile le-au reţinut şi pe soţia şi mătuşa bărbatului.

Mai multe informaţii sunt aşteptate miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă la care vor participa prim-ministrul Boyko Borisov, procurorul-şef Sotir Tsatsarov şi ministrul de Interne Mladen Marinov.

Autorităţile bulgare l-au eliberat marţi seară pe cetăţeanul român reţinut pentru audieri în ancheta privind asasinarea jurnalistei Victoria Marinova.

Autorităţile nu cred că cetăţeanul român reţinut este autorul asasinării jurnalistei bulgare, a afirmat Theodor Atanassov, şeful Poliţiei din oraşul Ruse. "Avem în detenţie un individ al cărui alibi se confirmă şi nu este suspectat de comiterea crimei", a declarat Theodor Atanassov, citat de publicaţia Dnevnik.

Procurorii au declarat că jurnalista, în vârstă de 30 de ani a fost abuzată sexual, bătută şi sufocată. Corpul acesteia a fost găsit într-un parc din apropierea Dunării, sâmbătă, în oraşul Ruse.

Directoare şi prezentatoare la postul regional TVN din Ruse, ultimul reportaj al Victoriei Marinova se referea la deturnarea de fonduri publice, într-un caz în care sunt acuzaţi o serie de politicieni şi oameni de afaceri.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici