Românul reţinut în cazul asasinării jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fost eliberat/ Anunţul Poliţiei Române

Autorităţile bulgare l-au eliberat pe cetăţeanul român reţinut pentru audieri în ancheta privind asasinarea jurnalistei Victoria Marinova, au declarat pentru agenţia MEDIAFAX surse din cadrul Poliţiei române.

18435 afișări
Imaginea articolului Românul reţinut în cazul asasinării jurnalistei bulgare Victoria Marinova a fost eliberat/ Anunţul Poliţiei Române

Românul reţinut în cazul asasinării jurnalistei bulgare, Victoria Marinova, eliberat

Autorităţile bulgare nu cred că cetăţeanul român reţinut este autorul asasinării jurnalistei bulgare Victoria Marinova, a afirmat Theodor Atanassov, şeful Poliţiei din oraşul Ruse. „Avem în detenţie un individ al cărui alibi se confirmă şi nu este suspectat de comiterea crimei”, a declarat Theodor Atanassov, citat de publicaţia Dnevnik.

„Avem în detenţie un individ al cărui alibi se confirmă şi nu este suspectat de comiterea crimei”, a declarat Theodor Atanassov, citat de publicaţia Dnevnik.

În acest context, cetăţeanul român probabil va fi eliberat.

Atanasov a precizat că autorităţile verifică mai mulţi suspecţi, dar nu au stabilit încă cine este criminalul.

Surse din cadrul Poliţiei române au declarat pentru agenţia MEDIAFAX că, luni seară, în oraşul bulgar Ruse, în zona în care a fost comisă crima, a fost identificat un cetăţean român, care nu a putut justifica motivul pentru care se afla la acea oră în acel loc, motiv pentru care a fost considerat suspect şi condus la secţia de poliţie pentru verificări.

Autorităţile române au discutat informal cu omologii din Bulgaria, care au afirmat că cetăţeanul român a fost condus la secţie pentru verificări în cadrul acestui dosar, dar că marţi va fi eliberat, nefiind stabilită vreo legătură cu crima. Potrivit surselor citate, autorităţile bulgare au transmis că au reţinut o altă persoană suspectată de comiterea crimei, dar nu este cetăţean român.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici