Jean-Claude Juncker a imitat dansul Theresei May înainte de a ţine un discurs. Gestul său a atras şi reacţii negative | VIDEO

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a imitat dansul Theresei May înainte de a ţine un discurs, în Bruxelles, conform Reuters.

3848 afișări
Imaginea articolului Jean-Claude Juncker a imitat dansul Theresei May înainte de a ţine un discurs. Gestul său a atras şi reacţii negative | VIDEO

Jean-Claude Juncker a imitat dansul Theresei May înainte de a ţine un discurs.

Juncker se pregătea să înceapă discursul, dar muzica din hol nu se oprea aşa că a început să danseze, imitând premierul britanic. Tot dansul a durat doar câteva secunde, dar a fost de ajuns pentru a face toată sala să râdă.

Publicaţia pro-Brexit, Daily Mail, a scris că Juncker a imitat-o pe May. Comentariile arătau supărarea pe preşedintele Comisiei Europene pentru că acesta nu vrea să accepte termenii lui May în legătură cu ieşirea din UE, în martie.

Purtătorul de cuvânt al lui Juncker a transmis că dansul său nu a făcut referire la cineva şi că preşedintele are un mare respect faţă de May.

Şefa Executivului de la Londra, Theresa May, şi-a făcut intrarea pe scenă la conferinţa Partidului Conservator de săptămâna trecută în paşi de dans.

Premierul britanic Theresa May a apărut dansând pe scenă, după care şi-a apărat planul privind Brexit, dar a avertizat că ar prefera să părăsească Uniunea Europeană fără a ajunge la un acord decât să accepte împărţirea Marii Britanii.

May, care a fost primită cu ovaţii după ce a dansat pe scenă melodia Dancing Queen a trupei ABBA, a declarat că este încrezătoare că va putea ajunge la un acord cu UE.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici