Autorităţile din Cecenia au interzis muzica prea lentă şi prea rapidă. Rave şi techno, în afara legii

  • Autorităţile din Cecenia au decis să interzică muzica prea lentă şi prea rapidă.
  • Noul standard stabilit de ceceni interzice utilizarea melodiilor din muzica rave şi techno.
  • Artiştii locali au primit un termen pentru a-şi reface liniile muzicale.
577 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Cecenia au interzis muzica prea lentă şi prea rapidă. Rave şi techno, în afara legii

Autorităţile din Cecenia au interzis muzica prea lentă şi prea rapidă.Rave şi techno, în afara legii

Autorităţile din Republica Cecenă din cadrul Federaţie Ruse au stabilit că toată muzica ar trebui să „corespundă unui tempo de 80 până la 116 bătăi pe minut”, potrivit Sky News care utilizează informaţii furnizate de Moscow Times. Noul standard este relativ lent în comparaţie cu numeroase stiluri muzicale moderne şi exclude mai multe tipuri de muzică din occident.

Liderul Republicii Cecene, Ramzan Kadyrov, l-a instruit pe ministrul culturii Musa Dadayev să facă muzica locală „conformă cu mentalitatea cecenă”.

„Este inadmisibil să împrumuţi cultura muzicală de la alte popoare”, a spus Dadayev.

Interdicţia a fost anunţată în urma unei întâlniri a autorităţilor cu artiştii locali. Sursa menţionată susţine că artiştilor li s-a dat termen până la 1 iunie să modifice cântecele care nu îndeplinesc criteriile. Dacă nu o fac, ei nu vor mai avea voie să le utilizeze în public.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici