Autorităţile din Franţa au dejucat un complot terorist care viza serviciile de securitate

Autorităţile din Franţa au anunţat, luni, că au dejucat planul unui atac terorist care viza agenţi ai serviciilor de securitate, mai mulţi suspecţi fiind arestaţi preventiv, relatează postul BFMTV şi cotidianul Le Figaro.

302 afișări
Imaginea articolului Autorităţile din Franţa au dejucat un complot terorist care viza serviciile de securitate

Autorităţile din Franţa au dejucat un complot terorist care viza serviciile de securitate -2-

"Este vorba de o investigaţie într-un caz de asociere în vederea comiterii de acţiuni teroriste. Suspecţii pregăteau trecerea la acte violente în scurt timp", a comunicat luni Parchetul din Paris.

În cursul unei operaţiuni a Direcţiei Generale pentru Securitate Internă (DGSI) au fost arestaţi mai mulţi indivizi suspectaţi de implicare în acest complot.

Conform unor surse din cadrul anchetei citate de cotidianul Le Figaro, au fost arestaţi patru indivizi, inclusiv un adolescent în vârstă de 17 ani.

"Am avut indicii semnificative privind riscul unui atentat de amploare", a declarat ministrul de Interne, Christophe Castaner.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici