Autorităţile mexicane anchetează cazul a trei italieni dispăruţi după ce ar fi fost reţinuţi de poliţie

Autorităţile mexicane anchetează cazul a trei cetăţeni italieni, ultima oară văzuţi în perioada Revelionului în localitatea Tecalitlán, statul Jalisco, despre care există unele informaţii că ar fi dispărut după ce ar fi fost reţinuţi de poliţie la o benzinărie, informează site-ul postului BBC News.

1173 afișări
Imaginea articolului Autorităţile mexicane anchetează cazul a trei italieni dispăruţi după ce ar fi fost reţinuţi de poliţie

Autorităţile mexicane anchetează cazul a trei italieni dispăruţi după ce ar fi fost reţinuţi de poliţie

Week-end-ul trecut, rudele şi prietenii celor dispăruţi au protestat la Napoli, cerând răspunsuri autorităţilor mexicane în legătura cu soarta celor trei.

Autorităţile mexicane au transmis că ancheta se desfăşoară în cooperare cu diplomaţii italieni.

Nivelul criminalităţii în Mexic a atins anul trecut un nou record, fiind înregistrate peste 25.000 de crime. Aproximativ două-treimi din aceste decese sunt rezultatul activităţilor de crimă organizată, în special a conflictelor între cartelurile de traficanţi de droguri.

Statul Jalisco, unde cei trei au fost văzuţi ultima oară, este una din cele mai violente regiuni din Mexic, fiind înregistrate numeroase cazuri de oficiali din cadrul poliţiei care colaborează cu grupări de crimă organizate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici