Autorităţile siriene raportează atacuri cu rachete ale Israelului în apropierea Damascului

Armata israeliană a efectuat astăzi dimineaţă un atac cu rachete asupra unor poziţii ale unor grupuri islamiste pro-iraniene din Siria, anunţă autorităţile siriene.

1126 afișări
Imaginea articolului Autorităţile siriene raportează atacuri cu rachete ale Israelului în apropierea Damascului

Autorităţile siriene raportează atacuri cu rachete ale Israelului în apropierea Damascului

Atacul a vizat poziţiile unui grup islamist pro-iranian, în apropierea Damascului, afirmă un oficial militar citat de presa siriană şi de site-ul israelian Ynetnews.com.

Organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO) a raportat victime în urma atacului atribuit Israelului.

Sistemele antiaeriene siriene au fost activate în cursul atacului, iar unele rachete au fost interceptate.

Armata israeliană efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând grupuri islamiste pro-iraniene sau transporturi de armament destinate grupului fundamentalist Hezbollah.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici