Autorul atacului cu cuţitul de la Paris, care a fost împuşcat mortal de poliţie, suferea de probleme psihice

Autorul atacului cu cuţitul de la Paris, în vârstă de 22 de ani, care a fost împuşcat mortal de poliţie după ce a ucis o persoană şi a rănit alte două, suferea de probleme psihice, potrivit site-ului postului BBC News, care citează presa franceză.

685 afișări
Imaginea articolului Autorul atacului cu cuţitul de la Paris, care a fost împuşcat mortal de poliţie, suferea de probleme psihice

Autorul atacului cu cuţitul de la Paris, care a fost împuşcat mortal de poliţie, suferea de probleme psihice

Individul a fost identificat de procurori ca fiind Nathan C, un tânăr de 22 de ani cu probleme psihice, care în trecut a fost internat într-un spital pentru tratament de specialitate.

Potrivit presei franceze, unii martori oculari au declarat că l-au auzit pe atacator spunând că nu a mai luat medicamente.

Procurorii au mai adăuga că asupra atacatorului au fost găsite unele articole religioase, dar nu există "nicio dovadă în acest stadiu care să sugereze că a fost radicalizat".

Un individ a atacat cu un cuţit mai multe persoane, într-un incident produs vineri după-amiază la periferia oraşului Paris, agresorul fiind împuşcat mortal de agenţi de poliţie.

Atacul a avut loc vineri după-amiază în Parcul Hautes-Bruyères din zona Villejuif, la periferia sudică a oraşului Paris. O persoană a murit, iar alte două sunt în stare gravă în urma atacului produs la periferia Parisului, cercetat de Pachetul Antiterorist din Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici