Avioane israeliene au bombardat poziţii din Fâşia Gaza ca ripostă la atacuri cu rachete

Armata israeliană a bombardat, sâmbătă, poziţii Hamas din Fâşia Gaza, ca ripostă la o serie de rachete lansate spre teritoriul israelian, după ce patru palestinieni au murit, iar un militar israelian a fost rănit în urma confruntărilor produse vineri după-amiază, relatează site-ul Ynetnews.com.

1769 afișări
Imaginea articolului Avioane israeliene au bombardat poziţii din Fâşia Gaza ca ripostă la atacuri cu rachete

Avioane israeliene au bombardat poziţii din Fâşia Gaza ca ripostă la atacuri cu rachete

Militanţi palestinieni din Fâşia Gaza au lansat sâmbătă zeci de rachete spre zonele israeliene Ashkelon, Rehovot, Sderot, Ashdod, Sha'ar HaNegev şi Eshkol. Numeroase rachete au fost interceptate de sisteme antibalistice israeliene. Nu s-au înregistrat victime pe teritoriul israelian.

În replică, avioane militare israeliene au atacat poziţii islamiste din Fâşia Gaza.

Un militar israelian a fost rănit în cursul confruntărilor cu protestatari palestinieni produse vineri după-amiază la frontiera Israelului cu Fâşia Gaza. Doi protestatari palestinieni au fost ucişi.

Tancuri israeliene au atacat poziţii militare din Fâşia Gaza, atacurile soldndu-se cu moartea a doi militanţi islamişti.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici