Avion militar, PRĂBUŞIT în munţii din Armenia: Cei doi piloţi au murit

Un avion militar aparţinând Forţelor Aeriene din Armenia s-a prăbuşit marţi dimineaţă în munţii din regiunea Maralik, au anunţat autorităţile, precizând că cei doi piloţi au murit, relatează presa locală.

2396 afișări
Imaginea articolului Avion militar, PRĂBUŞIT în munţii din Armenia: Cei doi piloţi au murit

Avion militar, PRĂBUŞIT în Armenia: Cei doi piloţi au murit

Aeronava a dispărut de pe radar, fiind localizată în munţii din apropierea oraşului Maralik, situat în nord-estul ţării, anunţă site-ul news.am.

Avionul s-a prăbuşit, iar cei doi piloţi au decedat, a anunţat pe Facebook Artsrun Hovhannisyan, purtătorul de cuvânt al Ministerului armean al Apărării.

Ministerul a anunţat că în jurul orei locale 10.06 s-a pierdut contactul cu aeronava.

Aceasta a decolat de pe aeroportul Gyumri pentru a efectua un zbor de antrenament.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici