AVIONUL cargo rus prăbuşit în Sudan: Au murit 41 de persoane. Un membru al echipajului şi un copil aflat la bord au supravieţuit - VIDEO

Avionul cargo rusesc prăbuşit miercuri la scurt timp după decolarea din capitala Sudanului de Sud a provocat moartea a 41 de persoane aflate la bord şi la sol, au declarat un oficial şi un martor, citaţi de Reuters în pagina online.

3226 afișări
Imaginea articolului AVIONUL cargo rus prăbuşit în Sudan: Au murit 41 de persoane. Un membru al echipajului şi un copil aflat la bord au supravieţuit - VIDEO

AVIONUL rusesc prăbuşit în Sudan: Au murit 41 de persoane. Un membru al echipajului şi un copil aflat la bord au supravieţuit (Imagine: www.rt.com)

Un membru al echipajului aeronavei şi un copil aflat la bord au supravieţuit, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedinţiei, Ateny Wek Ateny.

Coada şi alte fragmente ale avionului erau împrăştiate de-a lungul malurilor fluviului Nil, în apropiere de aeroportul din Juba, capitala ţării.

Aproximativ 20 de persoane s-ar fi putut afla la bordul avionului cargo, respectiv membrii echipajului şi probabil 10-15 pasageri, a precizat Ateny.

El a adăugat că au fost ucise de asemenea mai multe persoane aflate la sol, întrucât avionul Antonov s-a prăbuşit în apropierea unor pescari. "Nu ştim exact numărul persoanelor ucise la sol", a precizat el.

Un ofiţer de poliţie care nu şi-a prezentat numele a declarat că cel puţin 41 de persoane au murit, precizând că numărul victimelor ar putea creşte.

Un alt martor citat de Reuters a afirmat că a văzut 41 de cadavre la locul prăbuşirii aeronavei.

Anterior, presa locală relata că avionul avea la bord cinci membri ruşi ai echipajului şi şapte pasageri. South Sudan Tribune a scris pe Twitter că două persoane au supravieţuit accidentului, inclusiv un copil.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici