Avionul în care se afla designerul Vittorio Missoni, dispărut în ianuarie, a fost localizat

Resturile unui avion privat dispărut în ianuarie în Venezuela, la bordul căruia se aflau şase persoane, inclusiv designerul italian Vittorio Missoni, au fost localizate joi, anunţă Ministerul de Interne de la Caracas, citat de pagina online a agenţiei italiene ANSA.

280 afișări
Imaginea articolului Avionul în care se afla designerul Vittorio Missoni, dispărut în ianuarie, a fost localizat

Avionul în care se afla designerul Vittorio Missoni, dispărut în ianuarie, a fost localizat (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"A fost localizat avionul YV2615 de tip Islander, care zbura pe ruta Los Roques-Maiqueta pe 4 ianuarie 2013", a comunicat ministrul venezuelean de Interne, Jorge Galindo.

La bordul aparatului erau creatorul de modă italian Vittorio Missoni, partenera acestuia, Maurizia Castiglioni, doi prieteni şi cei doi piloţi.

Ministerul italian de Externe şi familia lui Missoni au confirmat informaţiile. "Resturile aparatului sunt în mare, la adâncimea de 70 de metri; avionul este rupt în mai multe bucăţi, numărul de înmatriculare este vizibil", au declarat surse din cadrul Ministerului italian de Externe.

Avionul a fost localizat cu ajutorul navei americane de prospecţii oceanice Deep Sea. Resturile avionului se află la nord-vest de Arhipelagul venezuelean Los Roques. În aceeaşi zonă, acum o săptămână a fost găsit un alt avion, cu opt cetăţeni italieni la bord, dispărut de cinci ani.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici