Avocat al lui Trump: Preşedintele nu este investigat în ancheta privind ingerinţele Rusiei

Donald Trump nu este investigat în ancheta privind ingerinţele Rusiei în campania prezidenţială din 2016, acesta neprimind nicio notificare că ar fi anchetat, a declarat unul dintre avocaţii preşedintelui, angajat să-l reprezinte pe acesta în cadrul investigaţiei, informează Reuters.

242 afișări
Imaginea articolului Avocat al lui Trump: Preşedintele nu este investigat în ancheta privind ingerinţele Rusiei

Avocat al lui Trump: Preşedintele nu este investigat în ancheta privind ingerinţele Rusiei

Jay Sekulow este unul dintre avocaţii care fac parte din echipa angajată pentru a-l reprezenta pe preşedintele american în timp ce procurorul special investighează posibile legături între echipa de campanie a liderului de la Casa Albă şi Rusia.

"Sunt investigat pentru demiterea directorului FBI de către bărbatul care mi-a spus să-l concediez pe directorul FBI! Ce vânătoare de vrăjitoare", a spus Donald Trump pe contul de Twitter. Potrivit unui oficial de la Casa Albă, Donald Trump l-ar fi intervievat pe Robert Mueller pentru postul de director al FBI, cu o zi înainte ca Mueller să fie numit procuror special.

Sekulow a afrmat că Trump a reacţionat la un articol al ziarului The Washington Post, în care era vorba despre consilierul special Robert Mueller ce investighează dacă Trump a încercat să obstrucţioneze ancheta privind ingerinţele Rusiei, prin concedierea lui James Comey, fostul director al FBI-ului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici