Avocaţii lui George Floyd sunt revoltaţi: A murit din cauza supradozei de rasism, nu de altceva

  • Avocatul familiei lui George Floyd respinge teoria potrivit căreia americanul a murit din cauza drogurilor
  • „Singura supradoză a fost cea de rasism din partea poliţiei”
  • Moartea lui Floyd a dus la proteste violente în SUA
700 afișări
Imaginea articolului Avocaţii lui George Floyd sunt revoltaţi: A murit din cauza supradozei de rasism, nu de altceva

Avocaţii lui George Floyd sunt revoltaţi: A murit din cauza supradozei de rasism, nu de altceva

Avocatul familiei lui George Floyd este revoltat din cauza teoriei care spune că bărbatul a murit din cauza unei supradoze de droguri. Declaraţiile au fost lansate la ieşirea din instanţă, unde se judecă procesul morţii americanului de culoare.

Ben Crump, avocatul familiei Floyd: Ei încearcă să vină cu o teorie stupidă în legătură cu o supradoză. Vreau să fiu foarte clar. Singura supradoză care l-a omorât pe George Floyd a fost una de forţă excesivă şi rasism, din partea Poliţiei din Minnesota.

George Floyd a murit pe 25 mai, după ce poliţistul Derek Chauvin a stat cu genunchiul pe gâtul acestuia.

Moartea lui George Floyd, un american de culoare din Minneapolis, a dus la izbucnirea unor proteste de amploare şi extrem de violente în Statele Unite.

Raportul legiştilor spune că gâtul lui Floyd a fost comprimat când genunchiul fostului ofiţer Derek Chauvin a pus presiune pe el, peste opt minute, dar nu concluzionează că acesta a fost cauza directă a morţii sale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici