Avocatul lui Mailat îi va audia pe foştii vecini ai acestuia din tabăra Tor di Quinto

Piero Piccinini, avocatul românului Romulus Mailat - arestat în Italia după moartea Giovannei Reggiani -, intenţionează să audieze persoane care locuiau în tabăra de nomazi Tor di Quinto, expulzate între timp în România.

1 afișare
Imaginea articolului Avocatul lui Mailat îi va audia pe foştii vecini ai acestuia din tabăra Tor di Quinto

Avocatul lui Mailat îi va audia pe foştii vecini ai acestuia din tabăra Tor di Quinto

"Elementele împotriva clientului meu continuă să indice presupusa vinovăţie, dar există şi dubii puternice; din această cauză, cercetările vor continua în România", a declarat Piero Piccinini, avocatul lui Nicolae Romulus Mailat, românul acuzat că a agresat-o şi ucis-o pe Giovanna Reggiani, informează agenţia ASG Media.

Piccinini intenţionează să vină în România pentru a audia persoane care au locuit cu Romulus Mailat în tabăra de romi din cartierul Tor di Quinto (Roma).

"Poate că era bine să existe mai multă prudenţă în legătură cu expulzările, pentru că regăsirea persoanelor din fosta tabără de nomazi nu va fi uşoară", afirmă avocatul lui Mailat.

Potrivit avocatului, românul continuă să îşi susţină nevinovăţia. La jumătatea lunii februarie sunt aşteptate rezultatele analizelor care vor stabili dacă Giovanna Reggiani a fost sau nu victima unei agresiuni sexuale.

"Rezultatul analizelor este esenţial pentru că, în opinia mea, ploaia puternică din acea noapte ar putea să fi şters probe importante pentru stabilirea adevărului", explică avocatul.

Ancheta avocatului apărării are ca obiectiv aflarea comportamentului lui Mailat imediat după agresiune. În plus, Piccinini încearcă să stabilească şi care a fost mobilul infracţiunii.

Presa italiană a relatat joi că autorităţile îl cercetează pe presupusul complice al lui Romulus Mailat.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici