Avocatul lui Trump: Nu va răspunde la nicio întrebare din partea procurorului Mueller. În ceea ce ne priveşte, totul s-a terminat

Echipa juridică a lui Donald Trump i-a transmis procurorului special, Robert Mueller, că preşedintele american nu va răspunde la niciun fel de întrebări legate de investigaţia privind inteferenţel Rusiei în alegerile din 2016, a declarat miercuri avocatul lui Trump, Rudy Giuliani, relatează Reuters.

768 afișări
Imaginea articolului Avocatul lui Trump: Nu va răspunde la nicio întrebare din partea procurorului Mueller. În ceea ce ne priveşte, totul s-a terminat

Avocatul lui Donald Trump: Nu va răspunde la nicio întrebare din partea procurorului Mueller

Trump a trimis răspunsuri scrise la întrebările lui Mueller la sfârşitul lunii noiembrie. Într-un interviu acordat Reuters, Giuliani a spus că Mueller a ridicat posibilitatea unor întrebări de urmărire, dar că echipa juridică a preşedintelui i-a spus procurorului special înainte de Crăciun că Trump nu va răspunde întrebărlor.

Avocaţii lui Trump şi echipa lui Mueller nu au mai avut contact de atunci, a spus Giuliani.

"În ceea ce ne priveşte, totul s-a terminat", a declarat Giuliani pentru Reuters.

Giuliani a spus că mingea se află acum în curtea procururului. "Ei ar putea încerca să-l citeze dacă doresc", a afirmat acesta.

Agenţiile americane de informaţii au ajuns la concluzia că Rusia a intervenit în alegerile prezidenţiale din 2016 pentru a-l favoriza pe Trump, subminând candidatul democrat Hillary Clinton.

Trump a negat orice înţelegere cu Moscova şi a spus că Rusia nu s-a amestecat în alegeri.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici