Balenă rănită, eşuată pe o plajă din Atena. Echipele de salvare fac eforturi să-i salveze viaţa

Un pui de balenă a eşuat pe o plajă din Atena. Este un eveniment foarte rar în Atena. Echipele de salvare fac eforturi să-i salveze viaţa, dar spun că aceste cazuri nu se prea termină cu bine.

363 afișări
Imaginea articolului Balenă rănită, eşuată pe o plajă din Atena. Echipele de salvare fac eforturi să-i salveze viaţa

Balenă rănită, eşuată pe o plajă din Atena. Echipele de salvare fac eforturi să-i salveze viaţa

La Atena se depun eforturi pentru a salva un pui de balenă rănit care a eşuat pe o plajă dintr-o suburbie a capitalei greceşti.

Televiziunea de stat ERT a filmat un veterinar care a prelevat o mostră de sânge de la puiul de balenă în timp ce acesta se legăna în apa până la brâu în largul plajei Trocadero din suburbia de coastă Palio Faliro, abia mişcându-şi coada.

Paza de coastă supraveghează balena de pe o barcă aflată în apropiere.

Aimilia Drougas, oceanograf, spune că micuţa balenă are o rană în zona cavităţii bucale şi a fost observată joi în suburbia Vouliagmeni.

Echipele de salvare au încercat să o scoată în larg, dar balena s-a întors înapoi.

„Din imagini se vede că e rănită. În aceste cazuri, de obicei, nu se termină bine", a declarat pentru Skai TV Drosos Koutsoubas, profesor de biologie marină la Universitatea din Marea Egee.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici