Barack Obama a avut o discuţie aprinsă cu guvernatorul statului Arizona

Preşedintele american, Barack Obama, a fost întâmpinat miercuri pe aeroport de guvernatorul statului Arizona, Jan Brewer, cu care a avut o conversaţie aprinsă.

381 afișări
Imaginea articolului Barack Obama a avut o discuţie aprinsă cu guvernatorul statului Arizona

Barack Obama a avut o discuţie aprinsă cu guvernatorul statului Arizona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Brewer, care promovează legea controversată antiimigraţie din Arizona, l-a întâmpinat pe Obama pe aeroport cu o scrisoare scrisă de mână şi o conversaţie intensă în care, la un moment dat, ea a arătat cu degetul spre el, relatează Los Angeles Times în ediţia electronică.

Potrivit reporterilor prezenţi, Obama şi Brewer păreau să vorbească în acelaşi timp, după care el a plecat în mijlocul discuţiei.

Ulterior, Brewer i-a spus unui jurnalist că preşedintele părea supărat din cauza cărţii sale, "Scorpions for Breakfast" ("Scorpioni la Micul Dejun"), în care îl critică pe Obama pentru că se opune legii susţinute de ea. "Era puţin deranjat de cartea mea. L-am întrebat dacă a citit-o. A spus că a citit fragmentul", a declarat guvernatorul.

"Guvernatorul i-a înmânat preşedintelui o scrisoare şi i-a spus că îl invită să se întâlnească. Preşedintele a spus că ar fi bucuros să se întâlnească cu ea, dar a notat că după ultima lor întâlnire, o discuţie cordială la Casa Albă, guvernatorul a descris inexact întrevederea în cartea sa", a afirmat un oficial de la Casa Albă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici