Barack Obama: Declaraţiile lui Vladimir Putin despre Crimeea nu înşală pe nimeni

Declaraţiile preşedintelui rus, Vladimir Putin, despre Crimeea nu "înşală pe nimeni", afirmă preşedintele SUA, Barack Obama, subliniind că atitudinea Rusiei faţă de Ucraina nu va face decât să "îndepărteze" Kievul.

1732 afișări
Imaginea articolului Barack Obama: Declaraţiile lui Vladimir Putin despre Crimeea nu înşală pe nimeni

Barack Obama (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Ingerinţele ruse în Ucraina nu fac decât să îndepărteze această ţară de Rusia", a declarat Obama, citat de AFP.

"Afirmaţiile lui Vladimir Putin despre Crimeea nu înşeală pe nimeni. Dacă Rusia va interveni militar, se va expune diminuării influenţei în regiune", a spus Obama.

Vladimir Putin a declarat că analizează opţiunile care i se oferă în criza din Ucraina.

"Comunitatea internaţională a condamnat încălcarea de către Rusia a integrităţii teritoriale şi suveranităţii Ucrainei. Am condamnat intervenţia în Crimeea. Facem apel la detensionarea situaţiei şi la trimiterea imediată a unor observatori internaţionali pe teren", a spus Obama.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici