Barack Obama exprimă solidaritate faţă de victimele tornadei din Oklahoma

Preşedintele american, Barack Obama, a declarat marţi că Statele Unite sunt solidare cu victimele şi cu persoanele afectate de tornada din Oklahoma City.

126 afișări
Imaginea articolului Barack Obama exprimă solidaritate faţă de victimele tornadei din Oklahoma

Barack Obama (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Ne rugăm pentru locuitorii din Oklahoma", a spus Obama după o reuniune pe tema răspunsului la această calamitate.

"Deocamdată, ne concentrăm pe operaţiunile de salvare şi reconstrucţie", a explicat preşedintele SUA.

Puternica tornadă care a devastat luni Oklahoma City a provocat moartea a cel puţin 24 de persoane, conform unui bilanţ oficial anunţat de autorităţile locale.

Amy Elliott, un oficial statal, a declarat că au fost găsite 24 de cadavre, cele mai multe fiind deja identificate. Tornada a afectat luni oraşul Moore, o suburbie din Oklahoma City.

Peste 100 de persoane au fost salvate de serviciile de intervenţie după tornadă. Câteva persoane sunt date dispărute în urma tornadei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici