Bărbat din Chicago arestat pentru că a jefuit acelaşi magazin de 11 ori în 5 luni

Suspectul din Chicago riscă 12 acuzaţii de infracţiune pentru furt, dintre care 11 au avut loc la acelaşi magazin între decembrie şi aprilie

287 afișări
Imaginea articolului Bărbat din Chicago arestat pentru că a jefuit acelaşi magazin de 11 ori în 5 luni

Sursa foto: Poliţia din Chicago

Poliţia din Chicago, Illinois, a arestat luni un bărbat care ar fi jefuit aceeaşi afacere retail de 11 ori între decembrie 2022 şi aprilie 2023.

Oficialii Departamentului de Poliţie din Chicago au declarat într-un comunicat de presă că Donte Elbert, 36 de ani, din Chicago a fost arestat pe West Belmont Avenue.

„A fost luat în custodie deoarece a încercat să treacă de ultimul punct de vânzare… fără să plătească marfa”, a declarat un reprezentant al Departamentului de Poliţie din Chicago pentru Fox News.

Reprezentantul a adăugat că personalul de la magazinul pe care Elbert l-a jefuit de 11 ori, care se află la blocul 3200 din strada N. Clark, a semnat plângeri oficiale, care au dus la arestarea acestuia.

Elbert ar fi furat, de asemenea, mărfuri dintr-o locaţie diferită de pe blocul 3200 din N. Broadway.

El se confruntă acum cu nouă acuzaţii de infracţiune de furt de mărfuri retail de mai puţin de 300 USD, trei acuzaţii de infracţiune pentru furt de marfă cu o valoare mai mare de 300 USD şi o acuzaţie contravenţională de încălcare penală.

Poliţia nu a răspuns la întrebările referitoare la faptul dacă consideră că Elbert are legătură cu alte furturi.
 
Detectivii din Chicago continuă să investigheze acest caz. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici