Bărbatul care a ucis ursoaica Amarena: de trei zile nu am dormit şi nu am mâncat, nu mai trăiesc

„De trei zile nu am dormit şi nu am mâncat, nu mai trăiesc, primesc în permanenţă telefoane de ameninţare. Au sunat-o chiar şi pe mama mea de 85 de ani”, declară italianul care a ucis ursoaica Amarena. Uciderea ursoaicei a stârnit un val de indignare în Italia.

10703 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care a ucis ursoaica Amarena: de trei zile nu am dormit şi nu am mâncat, nu mai trăiesc

Captură Foto

Andrea Leombruni a declarat, pentru agenţia ANSA, la trei zile de la moartea ursoaicei Amarena, că nu mai doarme de trei zile, nu mai mănâncă, primeşte în permanenţă telefoane de ameninţare.

"Trebuie să treci prin aşa ceva ca să înţelegi cum mă simt acum", recunoaşte Andrea Leombruni.

„Am făcut o greşeală, mi-am dat seama imediat după ce am tras... Am sunat la carabinieri", adaugă acesta.

„Această violenţă la care suntem supuşi nu este corectă”, comentează şi soţia lui Leombruni: „procuratura investighează, ei sunt cei îndreptăţiţi să o facă, să judece, cu siguranţă vom fi pedepsiţi, şi repet pe bună dreptate, dar de ce trebuie să trăim sub pază? De ce trebuie să ne fie frică să trăim?".

Între timp, cei doi pui ai ursoaicei Amarena, împuşcată în San Benedetto dei Marsi, au fost văzuţi. Este o cursă contra cronometru cea a carabinierilor forestieri şi a pădurarilor pentru a salva cei doi pui, care au aproximativ cinci-şase luni, nu se pot hrăni singure şi ar putea fi o pradă uşoară pentru animalele sălbatice, deoarece nu sunt încă capabile să se apere.

Ursoaica Amarena a fost filmat în timp ce se plimba în jurul oraşului San Sebastiano Dei Marsi cu cei doi pui ai săi.

Bărbatul care a împuşcat ursoaica a declarat că a deschis focul de frică, după care încă incidentul a stârnit un val de indignare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici