Bărbatul care l-a împuşcat pe Steve Scalise avea numele a trei membri ai Congresului pe o foaie de hârtie

Omul care l-a împuşcat pe Steve Scalise la un antrenament de baseball, la începutul acestei săptămâni, avea cu el o bucată de hârtie cu numele altor trei membri ai Congresului, scrie Telegraph.

3590 afișări
Imaginea articolului Bărbatul care l-a împuşcat pe Steve Scalise avea numele a trei membri ai Congresului pe o foaie de hârtie

Bărbatul care l-a împuşcat pe Steve Scalise avea numele a trei membri ai Congresului pe o foaie de hârtie

Potrivit Telegraph, o sursă a declarat sâmbătă pentru Associated Press că anchetatorii nu sunt siguri de semnificaţia numelor şi nu ştiu dacă este vorba de o listă cu oamenii pe care atacaorul îi viza.

Numele persoanelor nu au fost dezvăluite, însă aceştia au fost informaţi de situaţie.

Medicul lui Scalise a declarat, vineri, că speră ca bprbatul să aibă o "recuperare excelentă", chiar dacă era în pericol iminent de moarte atunci când a ajuns la spital. Jack Sava de la Centrul Spitalului MedStar din Washington a spus că este o "posibilitate bună" ca republicanul din Louisiana să se poată întoarcă la muncă la capacitatea sa maximă.

Congresmanul, care fusese în stare critiă, se află acum în stare gravă, potrivit medicilor.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici