Benjamin Netanyahu va discuta cu Vladimir Putin despre prezenţa militară iraniană în Siria

Prim-ministrul israelian Benjamin Netanyahu a declarat luni că va discuta cu preşedintele rus Vladimir Putin despre prezenţa militară a Iranului în Siria şi despre transferul de arme letale din Liban, relatează agenţia rusă Tass.

648 afișări
Imaginea articolului Benjamin Netanyahu va discuta cu Vladimir Putin despre prezenţa militară iraniană în Siria

Benjamin Netanyahu va discuta cu Vladimir putin despre prezenţa militară iraniană în Siria

„Vom continua să acţionăm cu determinare împotriva încercărilor Iranului de a deschide un front suplimentar împotriva noastră în Înălţimile Golan şi vom acţiona împotriva transferului de arme letale din Siria către mişcarea Hezbollah din Liban”, a declarat prim-ministrul.

Netanyahu a anunţat că va avea o întâlnire oficială cu preşedintele rus Vladimir Putin în curând, lucru discutat de către cei doi în cadrul unei conferinţe telefonice.

„Ştiu că preşedintele Putin înţelege implicarea mea profundă în ceea ce priveşte securitatea Israelului şi ştiu că înţelege importanţa Înălţimilor Golan pentru Israel”, a adăugat Netanyahu.

Conform premierului, prezenţa israelului în Înălţimile Golan este o garanţie în ceea ce priveşte stabilitatea în zonă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici