Berlusconi se consideră "cel mai bun premier din istoria de 150 de ani a Italiei"

Primul-ministru italian Silvio Berlusconi consideră că este "cel mai bun premier din istoria de 150 de ani a Italiei", afirmând că informaţiile apărute în presă despre presupusele sale relaţii cu dame de companie sunt "minciuni" şi "calomnii", informează La Stampa în ediţia electronică.

35 afișări
Imaginea articolului Berlusconi se consideră "cel mai bun premier din istoria de 150 de ani a Italiei"

Berlusconi se consideră "cel mai bun premier din istoria de 150 de ani a Italiei" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În cursul unei conferinţe de presă organizate împreună cu premierul spaniol Jose Rodriguez Zapatero, Berlusconi a fost întrebat de o jurnalistă de la El Pais dacă nu s-a gândit să demisioneze, ţinând cont de scandalurile în care este implicat.

"Cred că sunt cel mai bun premier al Italiei din cei 150 de ani de istorie a ţării", a răspuns Berlusconi. "Nu a fost niciun caz de prostituţie, toate sunt minciuni şi calomnii; sunt victima unui atac al unei persoane care a vrut să declanşeze un scandal", adaugă premierul italian, referindu-se la Patrizia D'Addario, o damă de companie care susţine că a întreţinut relaţii sexuale cu el.

"Eu nu am oferit niciodată nici măcar un euro unei femei pentru servicii sexuale. Niciodată. Cea mai mare bucurie şi satisfacţie constau în cucerirea unei femei. Dacă plăteşti o femeie, ce satisfacţie mai poţi avea?", a continuat Berlusconi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici