Bernard Madoff, aflat în închisoare, ar fi pe moarte - presă

Omul de afaceri american Bernard Madoff, în vârstă de 71 de ani, condamnat la sfârşitul lui iunie la 150 de ani de închisoare pentru o fraudă de amploare, ar fi pe moarte, în închisoare, relatează luni presa americană.

23 afișări
Imaginea articolului Bernard Madoff, aflat în închisoare, ar fi pe moarte - presă

Bernard Madoff, aflat în închisoare, ar fi pe moarte - presă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tabloidul New York Post şi cotidianul Wall Street Journal (WSJ), care citează diferite surse, precizează că escrocul suferă de cancer în fază terminală.

Biroul federal al penitenciarelor a refuzat să comenteze aceste informaţii, dar postul de televiziune CNBC, care citează administraţia penitenciarelor, a calificat zvonul ca fiind "inexact".

Potrivit New York Post, care citează "un deţinut", Bernard Madoff, care îşi ispăşeşte pedeapsa într-o închisoare din North Carolina, "ia circa 20 de pastile pe zi, pentru cancer".

"El vorbeşte despre acest lucru tot timpul. Nu se simte foarte bine", a precizat acest deţinut, care nu a fost nominalizat de cotidian.

WSJ afirmă la rândul său, la secţiunea "blog", că "surse apropiate" confirmă că Madoff se simte rău, fără a preciza tipul de cancer de care suferă.

Bernard Madoff a recunoscut că a organizat o escrocherie de proporţii în valoare de zeci de miliarde de dolari, care a afectat milioane de investitori, bănci, organizaţii de caritate şi celebrităţi, timp de aproape trei decenii.

El nu a investit niciodată sumele colosale care i-au fost încredinţate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici