Bernie Sanders şi Michael Bloomberg s-au întrecut în atacuri înaintea alegerilor preliminare din Nevada

Bernie Sanders şi Michael Bloomberg s-au întrecut în atacuri odată cu aproprierea unui nou tur de alegeri pentru desemnarea candidatului democrat la scrutinul prezidenţial din Statele Unite de anul acesta.

586 afișări
Imaginea articolului Bernie Sanders şi Michael Bloomberg s-au întrecut în atacuri înaintea alegerilor preliminare din Nevada

Bernie Sanders şi Michael Bloomberg, atacuri reciproce înaintea alegerilor preliminare din Nevada

Bernie Sanders l-a acuzat pe Michael Bloomberg că încearcă să cumpere alegerile, în timp ce Bloomberg a spus că Sanders şi susţinătorii săi vânează partidul.

Sanders l-a comparat pe fostul primar din New York cu Donald Trump, declarând că sunt doi milionari care încearcă să-şi folosească averea pentru a controla un sistem politic corupt.

„Domnul Bloomberg are dreptul să candideze la prezidenţiale. Nu are dreptul să cumpere alegerile!”, a spus Sanders ân faţa miilor de susţinători în timpul unui miting în Richmond, California, mulţimea huiduind la auzul numelui lui Bloomberg.

Bloomberg a răspuns, postând pe Twitter un filmuleţ în care se spune că susţinători lui Sanders - cunoscuţi îîn mediul onlne precum „Bernie Bros” - atacă alţi candidaţi şi susţinătorii ai acestora pe social media.

„Trebuie să ne unim pentru a-l învinge pe Trump în noiembrie. Acest tip de energie nu ne va duce acolo”, este mesajul lui Bloomberg.

Postarea s-a încheiat cu un clip în care Sanders îi slicită lui Bloomberg „un discurs civilizat”, la care acesta adaugă „Chiar aşa?”

Şeful de campanie al lui Bloomberg a declarat că atacurile lui Sanders au fost „ruşinoase” şi l-a comparat cu Trump. Acesta a spus că atacurile au fost un semn al creşterii ameninţării politice pe care Bloomberg o reprezintă.

Bloomberg a crescut brusc în sondajele de opinie recente în cursa pentru nominalizarea din partea democraţilor a contracandidatului lui Trump în alegerile din 3 noiembrie, după ce a cheltuit sute de milioane de dolari din fonduri proprii în promovarea candidaturii sale în statele care votează în martie sau mai târziu.

Sanders conduce în sondaje la nivel naţional şi în Nevada, după ce a terminat pe primul loc în primele două alegeri preliminare din Iowa şi New Hampshire. Următoarea confruntare electorală va avea loc duminică în statul Nevada.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici